Udskrift i farve

Udskrift i farver

For at printe i farve skal indstillingerne ændres i den browser man sidder i. Det er ikke muligt at udskrive i farve direkte fra nettet, uden at man har ændret sine indstillinger. Dette er kun muligt i Explorer og Firefox. Bruger man Chrome, anbefaler vi at man åbner Firefox, og printer den vej igennem. Der ventes stadig på en opdatering fra Chorme, så man kan lave udskrift i farve.

Nedenfor er der forklaring, samt skærmbilleder til hvordan man ændre indstillingerne i Explorer og Firefox.

Explorer

Klik på Tools (indstillinger)

Explorer, udskrift 1

Find i bunden af den dropdown på Internet options (Internet indstillinger), og følgende vil blive vist

Explorer, udskrift 2

Klik her på Advenced (avanceret. Et ny billede vil komme frem, og du skal nu finde den rubrik der hedderPrint backgroud, coloers and images (print baggrund, farver), og sætte flueben i.

Explorer, udskrift 3

Firefox

Klik på Filer

Firefox 1

Klik herefter på sideopsætning, og sæt flueben i valgmuligheder, udskriv baggrund farver og baggrundsbilleder.

Firefox 2

Chrome

Klik på Udskriv eller CTRL + P for at få følgende skærmbillede frem:

Chrome color print

Sæt flueben i "Baggrundsfarver og billeder" for, at udskriv baggrunds farver og baggrundsbilleder.