Ændringslog

Formålet med "ændringslog" er i bedst mulig omfang at informere brugere om de ændringer der er sket i webTour programmet.

Når bruger peger/klikker den enkelte linje åbnes linjen/punktet og bruger kan læse om hvornår funktionen er blevet tilføjet i webTour. Se nedennævnte skærmbillede

r2pTracking ApS
Livøvej 23
8800 Viborg, Danmark
Tlf. +45 70 200 698
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".