Valg af .Mobi Moduler

webTour.mobi indeholder en række forskellige bruger valgte moduler. Du kan slå disse til og fra alt efter dit behov. Du kan vælge i mellem følgende moduler/funktioner i din .Mobi:

.Mobi menu

• I: Tur information, denne funktion giver .mobi bruger information om den pågældende kørsel ( funktionen er en standard der altid vil være sat, med mindre andet er angivet ).
  • S: Tur signatur, funktionen kan anvendes, som en "proof of delivery". Kunden kan så kvitterer for en modtaget service eller ydelse, som komme direkte ind i din webTour og kan findes under "vedhæftede filer" på kørslen.
  • M: Kort, med denne funktion kan du se ruten på et kort og finde din aktuelle posistion i forhold til den viste rute.
  • L: Faktura linjer, funktionen giver chaufføren mulighed for at udfylde faktura linjer i mens han/hun er på farten. Det kan f.eks. være øl & vand, forplejning af passager mm.
  • C: Kamera, når denne funktion er valgt har du mulighed for at uploade en billedfil direkte til webtour. Funktionens kan bruges i forbindels med f.eks. en skade på vognen, billeder af dokumenter eller ligende.

For at tilpasse disse indstillinger efter dit behov gør følgende ( kun for disponenter, administratore ):

1. Klik på administration og opsætning
  2. Find fanen "administration"
  3. Klik på system indstillinger og find option 10061 webTour.Mobi Moduler.
  4. Skift option værdien efter dit behov. Husk rækkefølgende bestemmer hvordan disse vise i webtour.mobi f.eks. ISLC

Læs mere om webtour.mobi her i vores brugervejledning til chauffører.