Tomme online forespørgelser

Spørgsmål: Hvorfor ligger der tomme online forespørgelser i mit system. Går jeg glip af ordre fra mine kunder?

Svar: Der kan være en reel fejl i systemet - Men NEJ i 99.5 % af tilfældene, så skyldes de "blanke" online forespørgelser at der er en web crawler, som der har besøgt din hjemmeside. For at forhindre spam fra disse typer bots, så har vi bl.a. anvendt en captcha kode på den nye udgave af vores online tilbuds side:

Online tilbud

Den forhindre størstedelen at den mængde spam, som vi alle dagligt bliver udsat for. Hvis du er vil vide mere om web crawlers så klik her.

Bemærk at hvis du forsat er usikker på om du er gået glip af ordre fra en rigtige kunde, så kontakt os med det eller de pågældende tur id nr. og vent venligst med at slette den tomme online forspørgelse. Vi kan i de fleste tilfælde spore ip adressen og derved finde ud hvor /hvem den online forespørgelse stammer fra.