Opret storkunde og login

For at oprette en ny storkunde, så skal du først klikke på Administration - Opsætning - Kunder. Du få nu følgende skærmbillede:

KundeOversigt

Find eller opret en ny kunde, som du almindeligvis ville gøre. For at angive en kunde, som "Storkunde", så klikker på blot ind på den ønskede kunde og vælger fanen "Storkunde". Du vil nu se følgende skærmbillede:

EnableStorkunde

Under feltet Storkunde vælg "Ja" og husk at gemme kunden. Du kan nu gå videre til oprettelsen af Storkunde login. Klik på følgende: Administration - Opsætning - Storkunde login.

Klik på ikonet Edit 01for at komme til oprettelsen af det nye login:

Storkundelogin

Udfyld overstående oplysningerne og du er nu klar til logge ind i systemet.

Tip: Husk at vælge en standard eller vil der ikke være mulighed for at kunne oprette et ny kørsel med det pågældende Storkunde login.

Se mere info i vores brugervejledning til Storkunder her.