Fjern og tilføj online tilbud på login siden

Online tilbud på login siden er til dig uden egen hjemmeside og som gerne vil kunne give potientielle kunder muligheden for at angive en online bestilling direkte til behandling i webTour. For at kunne slå denne funktion til eller fra gør følgende:

1. Klik på: Administration > Opsætning > Systemindstillinger
  2. Søg eller find option 11086 "Online tilbud på login siden".
  3. Indtast en af følgende værdier: 0 = Ikke vist på login siden (default). 1 = Vist på login siden.

Tilbud