Udskriv faktura ved status "Bekræftet kørsel"

Det er muligt at ændre indstillingerne i webTour, således at fakturaen for en tur kan udskrives allerede, når turens status er "bekræftet kørsel".

Sådan gør du:

1. Klik på: Administration > Opsætning > System Optioner
  2. Find og klik på linjen "11035 Udskriv faktura fra status bekræftelse":

3. I feltet "Option værdi" skrives 1 for at kunne udskrive faktura ved status bekræftelse, eller skrive 0, hvis dette ikke skal være muligt:

4. Klik på (Gem).