Tilføj ekstra vare på faktura

1. Åben den turen.
  2. Klik på nederst på turens kørselsindskrivningsside for at se ekstra fakturalinjer fra varelisten, hvorefter turens fakturalinjer vises:

3. Klik på for til følge en ekstra fakturalinje til turens faktura:

4. Udfyld felterne (se evt. "Oplysning om felterne" nedenfor)

Oplysninger om felterne

Felt

Handling

Ordre nr.

Ordrenumret skrives automatisk.

Dato

Datoen skrives automatisk.

Varenummer

Angiv et varenummer eller vælg et varenummer fra varelisten

Konto

Hvilken konto varen skal bogføres på.

Antal

Angiv antal af den givne vare.

Beløb

Stykpris for varen

Tekst

Tekst til faktura

Kunde pris type

Vælg en kundepristype.

5. Klik på for at tilføje fakturalinjen til fakturaen.
  6. Fakturalinje er tilføjet. Gentag punkterne 2 - 4 for at tilføje flere fakturalinjer:

7. Klik på for at gemme fakturalinjer.