Fakturer en tur

Ture i webTour kan faktureres på to måder:

• En tur kan faktureres enkeltvis
  • Ture fra samme kunde kan samles på en faktura

For at fakturere en tur skal turens status være (Godkendt):

1. Åben turen, der skal faktureres. Hvis turen er godkendt og behandlet, vil faktureringsknapperne være nederst på side:Klik enten på

Udskriv en faktura.
    Udskriv en proformafaktura.
    Se eller tilføj ekstra fakturalinjer - (Læs mere her)

2. I feltet "Fakturering" kan det bestemmes om det kun er denne tur, der skal faktureres, eller om det er alle kundens fakturaklare ture som skal faktures:

Vælg "Enkelt" (Default) for at fakturere denne ene ture
    Vælg "Samlet" for at fakturere alle kundens fakturaklare ture
  3. for at udskrive en proformafaktura eller klik på for at udskrive en faktura.
  4. Klik på OK for at bekræfte udskrivning af proforma fakturaen:

5. Klik enten på Udskriv for at udskrive (proforma)fakturaen på papir eller klik på Annuller, hvis fakturaen ikke skal udskrives på papir. Hvis det er en faktura, sendes fakturaen til kundens angivet mailadresse uanset om den udskrives eller annulleres:
  6. (Proforma) fakturaen vises nu i det bagvedliggende vindue: Klik på krydset i vinduets øvre højre hjørne.
  7. Klik på for at komme tilbage til kørselsoversigten.
  8. Nu er turen faktureret og dens status vil være faktureret (Faktureret kørsel):