EAN fakturering

Hvis du vil fakturer via EAN, gøres dette helt enkelt med webTour. Det kræver blot at du har et gyldigt EAN nummer på kunden, som indtastes herunder:

Kørsel Oversigt

Inden du går videre med faktureringen, så har du mulighed for at tjekke om det indtastede EAN nummer er korrekt. Klik på SøgEan ud for EAN feltet for at åbne et nyt vindue i en ny fane til www.nemhandel.dk:

Nemhandel

Når du er klar til at fakturer turen, skal du blot klikke på Invoice. Du vil herefter få følgende skærmbillede:

EAN

Turen er nu faktureret.

Bemærk: du kan til fremtidige reference altid se om en tur er overført vha. nemhandel til kunden i selve tur loggen. Du kan også tjekke jeres bcc e-mail. På bcc e-mail vil i modtage en besked fra systemet om fakturaen er "kvitteret" (alt ok) eller en besked hvis den er retuneret (fejlet).