Tilføj Adhoc kørselsbehov ( Ny )

Nu er der lavet en ny praktisk genvej i webTours Bruger/Elev Modul. Du har nu mulighed for at tilføjet en bruger et "Adhoc" kørselsbehov fra A til B f.eks. hvis bruger skal til læge m.m.

Adhoc behov knap

Klik på ikonet AddNeed for at komme til følgende skærmbillede:

Adhoc Behov

I overstående har brugeren Kathe Jensen et enkelt stående behov på en kørsel fra A til B. Hun skal til lægen d. 21-12-2013 kl 10 og er klar til at køres hjem igen samme dag kl 11:00.