Opret tur

Her er en kort guide til oprettelse af en ny tur i Bruger/elev modulet (B/E). Klik på Bruger/elev kørsel > Ture for at komme til B/E tur oversigten:

AD Oversigt

Klik på opret ikonet Edit 01 for at tilføje en ny tur til systemet. Du kommer nu til følgende skærmbilled:

Opret Tur

Udfyld oplysningerne.

Bemærk fra- og til dato bestemmer hvilken periode turen køres. Generingsintervallet bestemmer om turen skal generes D = dagligt eller U = ugentlig eller ? = intet valgt. Se mere her under "Generering af ture" eller i vores Bruger/elev brugervejledning.