Opret bruger

Her er en kort guide til oprettelse af en bruger i Bruger/elev modulet (B/E). Klik på Bruger/elev kørsel for at komme til B/E oversigten:

BE Main

Klik på opret ikonet Edit 01 for at tilføje en ny bruger til systemet. Du kommer nu til følgende skærmbilled:

Bruger

Udfyld oplysninger og husk klikke på Geocode for at hente GEO kordinaterne til brugerens adresse (disse er vigtige for at få mest muligt ud af B/E modulet).

Herfter kan du tjekke om adressens kordinater er korrekte ved at klikke på Ost Map for at få følgende skærmbilled:

Dragand Drop

Du har nu mulighed for at trække i makøren OSMMarker og angiver en mere præcis placering (husk at gemme både i "popup" vinduet og under selve brugeren).

Vi er nu klar til at kigge på det der er mest interessant i forhold til en bruger, nemlig kørselsbehovet. Klik på fanen "Kørselsbehov" under brugeren, for at få oversigten frem:

Bruger Behov Oversigt

Klik på opret ikonet Edit 01 for at tilføje et nyt kørselsbehov til brugeren.

Be Behov

Udfyld oplysninger og husk at være omhyggelig med valg af dato, start- og slut tid. Vælg hvilke dage på ugen brugeren skal med på turen.

Se mere om oprettelsen af en bruger/elev i vores Bruger/elev brugervejledning