Generer en tur

Inden du kan generer en B/E tur skal du først have oprettet nogle brugere og en tur se mere her:

Klik på Bruger/elev kørsel > Ture for at komme til B/E tur oversigten:

AD Oversigt

Klik på ikonet Sqlfor at komme til "Tur overførelses" billedet:

Be Tur Overførsel

Vælg en specifik tur eller alle ture på en given dato. Klik nu igen på Sqlfor at overføre turerne til systemet.

Bemærk at hvis du har problemer med generingen af ture, så se denne korte guide til fejlfinding under vores FAQ.