Sådan virker alfaversionen af Ansøg om ferie/fri

Funktionen er en alfaversion, hvilket vil sige, at funktionen ikke er færdig udviklet. Vi modtager gerne forslag, ideer eller kommentarer til, hvordan den færdige funktion skal være. Du kan sende forslag til webTour@techhouse.dk.

1. Chaufføren logger ind i webTour med sit chauffør-login.

2. Chaufføren klikker på ikonet "Ferie/Fri" under Genveje .

3. Udfyld felterne og klik på gem (Gem):

4. Ansøgningen om ferie/fri optræder i administrators webTour som en online forespørgsel. Administrator skal klikke på forespørgslen om ferie/fri.

5. Bekræft ansøgning om ferie/fri:

(NB.: I alfaversionen er det kun muligt at bekræfte forespørgsler om ferie/fri). Åbn forespørgslen. Sæt Dokument til forespørgslen til "Bek.". Angiv evt. chaufførens mailadresse.

Klik på  (Gem)

6. Når turen er bekræftet, modtager chaufføren en bekræftelsesmail, hvis chaufførens mailadresse er registreret under chaufførens stamoplysninger:

7. Chaufførens ferie vil optræde i grafisk visning under chauffør-visning: