Ønsker du en endnu hurtigere webTour?

Hvis du ønsker at webTour skal fungere endnu hurtigere, så anbefaler vi at du bruger en af følgende browsere til webTour:

Google Chrome, som kan hentes her.
Firefox, som kan hentes her.

Hvis du ønsker at skifte browser, skal du downloade en af browserne og dobbelt klikke på den hentede fil for at installere den. Følg herefter guiden som vises på skærmen.

r2pTracking ApS
Livøvej 23
8800 Viborg, Danmark
Tlf. +45 70 200 698
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".