Fjern uønsket tekst i udskrifternes sidehoved og -fod

Hvis der er uønsket tekst i udskrifternes sidehoved og -fod (f.eks. adresselinjen og datoer), skal disse slettes i din internet-browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome mm.).

Åben den browser som du bruger til webTour.

1. Klik på Filer og derefter Sideopsætning i browserens menulinje.
  2. Under fanen "Margener og sidehoved/sidefod", kan sidehoveder og sidefødder på dine udskrifter slettes ved alt vælge "Empty", "Black" eller "Tom.
  3. Klik "OK".