Chrome: Sådan administrerer du pop op-vinduer

Denne artikel gælder for Google Chrome-browseren i Windows, Mac, Linux og på Chromebooks.

Google Chrome blokerer for automatiske pop op-vinduer, der forstyrrer på skærmen. Når browseren blokerer for pop op-vinduer for et websted, vises ikonet advarsel om blokeret pop op-vindue i adresselinjen. Klik på ikonet for at se de blokerede vinduer eller for at administrere pop op-indstillinger for webstedet.

Se pop op-vinduer for et bestemt websted

Du kan se blokerede pop op-vinduer for et websted ved at følge vejledningen nedenfor.

1. Hvis pop op-vinduer er blokeret, vises ikonet advarsel om blokeret pop op-vindue i adresselinjen. Klik på ikonet for at få vist en liste over blokerede pop op-vinduer.
  2. Klik på linket for det pop op-vindue, du vil se.
  3. Hvis du altid vil se pop op-vinduer for webstedet, skal du vælge "Vis altid pop op-vinduer fra [websted] (f.eks. webTour.dk)." Webstedet føjes til listen over undtagelser, som du kan administrere i Indstillinger for indhold.

Tillad alle pop op-vinduer

Du kan tillade alle pop op-vinduer ved at deaktivere blokering af pop op-vinduer. Følg disse trin:

1. Klik på skruenøgleikonet i browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Valgmuligheder (Indstillinger på Mac og i Linux; Indstillinger på Chromebook).
  3. Klik på fanen Avancerede valgmuligheder.
  4. Klik på Indstillinger for indhold i sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger".
  5. I sektionen "Pop op-vinduer" skal du vælge "Tillad, at alle websteder viser pop op-vinduer". Tilpas tilladelser for bestemte websteder ved at klikke på Administrer undtagelser.

Bruger du Chromebook på arbejdet eller i skolen?

Din netværksadministrator kan have konfigureret blokeringen af pop op-vinduer for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Få flere oplysninger om brug af en administreret Chromebook.