Vogne: Opret eller rediger en vogn

1. Klik på: Administration > Opsætning > Vogne

2. Hvis en vogn skal oprettes, klik på (Ny). Hvis oplysningerne på en oprettet vogn skal redigeres, klik på den givne vogn.

3. Udfyld felterne under følgende faner:
    - Vogn information
    - Generelt

Fanen: Vogn information

Udfyld felterne.

Vogn information

Oplysninger om felterne: Vogn information

Felt Handling
    Stelnummer: Indtast vognens 17 cifferet stelnummer f.eks. WAUZZZ44ZKN069020
    Registreringsdato: Udfyld eller vælg køretøjets registrerings dato - format: dd-mm-yyyy.
    Registreringsnummer: Indtast køretøjets registrerings nummer.

Fanen: Generelt

Udfyld felterne. (Se evt. "Oplysning om felterne" nedenfor).

Vogn generelt

Hvis der klikkes på ikonet (GPS Opsætning - kun ProTrack), bliver webTour programmering sendt til vognen.

Oplysning om felterne: Generelt

Felt Handling
    Turoversigtsfarve: Vælg evt. en farve, så vognen hurtigt kan identificeres i grafisk visning.
    Vogn ID: Angiv vognens navn, som skal bruges i webTour. Vogn ID er alfanumeriske værdier, dvs. at der kan skrives både bogstaver og tal i felterne, og de bliver sorteret på samme måde bogstaver bliver alfabetisk. Vogn ID'er kan f.eks. angives med Pax efterfulgt af et to cifferet tal, f.eks.: 48-01
    Vogn mærke/navn: Angiv evt. vognens mærke eller andet kendetegn.
    Fast mobilnr. i vogn: Angiv evt. vognens faste mobiltelefonnummer.
    Sidst rengjort: Dato for hvornår køretøjet sidste er rengjort.
    Filter: Heri vælges der hvilke filter der skal gælde for det givne køretøj.
    Antal personer: Angiv hvor mange passagerer, der er plads i vognen.
    Kørestole pladser Antal kørestole pladser i køretøjet.
    Ståpladser: Antal ståpladser i køretøjet
    Rejseleder pladser: Antal rejseleder pladser i køretøjet.
    KM: Antal kilometer kørt.
    KM start: Antal total kilometer ved start.
    Placering:   Angiv evt. et tal, der bestemmer, hvilken placering vogn skal i oversigten over vogne.
    Fremmed vogn: Sæt et flue ben, hvis det er en fremmed vogn.
    Status: Vælg om vogn er "I brug" eller "Benyttes ikke".
    GPS nummer: Vognens GPS identitetsnummer/telefonnummer
    Filer: Upload en fil f.eks. PDF eller andre alm. typer filer.
    Afdeling (Finans): Indtast hvilken finans afdeling vognen tilhøre.
    Automatisk disponering: Sæt flue ben, hvis AD ønskes (bemærk dette er et tillægs modul)
    Service skabelon: Vælg en service skabelon for det givne køretøj.
    Standard chauffør Vælg en standard chauffør der skal tilknyttes til køretøjet.

Tip: En uddybende guide til oprettelse af af vogne i webTour kan findes under vores administrator brugervejledning her