Ordrekodeord til andre, så der kan lægges ordre ind

Alle brugere af dette system har mulighed for at overføre ture til hinanden. Dette kræver at begge parter tillader en gensidig overførsel. 

 Ordre Til 

Ved et klik på menupunkter "Ordreforbindelse for andre, så de kan lægge ordre ind hos os", frem kommer ovenstående skærmbillede. De aktuelle informationer fortæller bruger hvilke kollegaer/vognmænd som bruger har givet tilladelse til at kunne overføre ordre/forespørgsler hos bruger. 

Ved tryk på  Edit 01 gives der mulighed for at oprette/registrere ny samarbejdspartner, og følgende skærmbillede fremkommer: 

Samarbejde 

Accept mod: Bruger kan (ved brug af "pil ned" funktion) vælge hvilken vognmand der har inviteret til samarbejde ud fra de vognmænd der p.t. er registreret som webTour bruger/kunde.

Kodeord: Bruger indskriver nu det kodeord som den valgte samarbejdspartner har udleveret til bruger for at kunne sende forespørgsler.r2pTracking ApS
Livøvej 23
8800 Viborg, Danmark
Tlf. +45 70 200 698
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".