Firma kontrol dokument

Med Firma kontrol dokument kan der oprettes informationer om firmaets forskellige dokumenter, aftaler, licenser, etc. med påmindelse om udløb, kontrol, mm.

1. Klik på: Administration > Opsætning > Firma kontrol dokument
  2. For at oprette et nyt kontrol dokument, klik på (Ny). Hvis oplysningerne på et oprettet kontrol dokument skal ændres, klik på det givne kontrol dokument.

3. Udfyld relevante felter (Se evt. "Oplysning om felterne"):
  4. Klik på (Gem)

Oplysning om felterne

Felt

Handling

Navn

Navnet på dokumentet, f.eks. Kørekort

Nummer/info

Dokumentets nr

Dato

Startdato for dokumentet

Udløb

Udløbsdatoen for dokumentet

Alarm for udløb i dage

Hvor mange dage før udløb,

Kontrolleret

Hvornår dokumentet sidst var kontrolleret

Næste kontrol

Hvornår dokumentet skal kontrolleres

Kodetype

Angiv evt. kodetype for dokumentet

Kode

Angiv evt. dokumentets kode

Intern node

Skriv en note til internt brug