Dashboard

Under Administration > Opsætning > Ændre viste felter er det muligt at ændre, hvilke felter den enkelte kan se og bruge i hhv. kørselsindskrivning, Kørselsoversigt, Popup vindue, webTour.mobi og nu også Dashboard.

Oversigt Dashboard

Klik på Dashboard for begynde tilpasningen til dine behov. Du skal blot vælge en bruger type f.eks. administrator for at komme til følgende skærmbilled:

Vælg

Nu skal du blot vælge hvad du øsnker at få vist på dit Dashboard.

Læs mere om Dashboard under nyheder.