Ændre og åbne en tur i grafiskvisning

Ved at højreklikke på vogn eller chauffør vil dette skærmbillede blive vist

Her har man mulighed for at åbne turen eller ændre tiden. Når turen åbnes vil dette skærm billede blive vist

Her foretager man de ændringer man ønsker og klikker derefter på ikonet gem. Når tiden flyttes vil dette skærmbillede blive vist.

Når vognen flyttes vil chaufføren automatisk følge med, ligeledes den anden vej.