14. september 2016

Quick funktioner (søg kunde og reference)

Der er tilføjet to ekstra "Quick" genveje til "Gå til tur" og "Gå til dato". Vi har udvide med følgende:

Quick genveje 2

• Søg kunde: du har nu muligehed for nemt at finde en kunde frem. Du kan søge på kunde navn eller kunde telefon. Er der kun et resultat, så åbnes kunde op direkte ellers vil du få en liste frem med resultater fra din søgning.
  • Søg reference: denne funktion finder alle kørsler frem med en "Intern konto" der stemmer overens med din søgning.

Hvis du allerede benytter "Gå til tur" og "Gå til dato", så vil du automatisk få de to nye funktioner onsdag den 15 september 2016. For at slå disse funktioner til, så skal du blot gøre følgende:

Klik på  Administration -  Opsætning -  Systemindstillinger og find option 11024 "Brug quick datovælger" og tilføj værdien 1.