19. september 2016

Grafiskvisning: Fremmed vises kun så frem de er tildelt en kørsel

I grafiskvisning er der kommet en ny funktion, som gør at Fremmed vogne eller chauffører kun vises så frem de er tildelt en tur. Formålet med dette er at lette det daglige overblik i den grafiskevisning.

Ønsker du at benytte denne funktion. Så skal du gøre følgende:

Klik på Administration - Opsætning - Systemindstillinger, find option 11226 "Fjern fremmed vogne uden ture" og tilføj værdien 1 (0 = slået fra)