22. august 2016

Nyt finanssystem (motor)

Det nye finanssystem er lavet mere brugervenligt og den bagvedliggende "motor" er opdateret til et nyere programmeringssprog og er nu tilgængeligt, som en webservice. Det nye finanssystem er en standard i alle ny oprettelser af webTour og har igennem en længere periode været i beta test hos udvalgte kunder (mere end 6 måneder).

Ny finans

Fordele ved skift:

• Mere brugervenligt
  • Alle data valideres inden fakturering/overførsel til finans (systemet "fanger" bruger eller opsætningsfejl)
  • Løser problem med afrundings- og øre fejl.
  • Videreudvikles løbende
  • Højere grad af data sikring. Data kan ikke ændres efter fakturering.

Nye funktioner der kan gøre din hverdag lettere:

• Fakturer direkte efter proforma faktura er "godkendt". Hvis du benytter proforma faktura til egen kontrol inden en faktura fremsendes til kunden. Så vil dette være en stor hjælp for dig, da du uden yderligere indtastninger kan fakturere  grundlaget for proforma fakturaen med det samme.
  • Ved opsætnings eller bruger fejl, så får du besked omkring fejlen og når dette er udbedret, så kan du nemt genoptage processen igen uden yderligere indtastninger.
  • Kreditnota til underleverandør: Fakturer din kunde og send automatisk kreditnota til underleverandør.
  • Kreditnota ved samlet fakturering. Angiv blot fakturanummeret, som du ønsker at kreditere og systemet danner en samlet kreditnota.

Ulemper:

• Strengere validering på stamdata og kunde/system opsætning. Det betyder at du bla. skal gå din "Vareliste" nøje igennem og sørger for at dine vare er sat korrekt f.eks. med en moms konto. Fanen "Moms" skal også kontrolleres inden overgangen til det nye finans.
  • Kunder med speciel  udviklede finans løsninger/funktioner er ikke understøttet

Ønsker du at benytte det nye finanssystem? Så skriv venligst til support@techhouse.dk for mere info. Så planlægger vi en dag hvor vi kan hjælpe dig med overgangen til det nye finanssystem. Bemærk venligst at hvis du har fået særudviklet funktioner eller lavet speciel  udvidelser if. til finans og fakturering, så er dette desværre ikke understøttet i det nye finanssystem.