14. april 2016

Ny "drop" visning af chauffør- og vognliste i grafiskvisning

Der er lavet en ny og forbedret visning af chauffør- og vognlisten i grafiskvisning. Formålet er at give brugeren et bedre overblik, samt muligheden for at afgrænse listen vha. en søgning på chauffør eller vogn navn. Denne funktion er specielt nyttig hvis du har en større vognpark og chauffør stab:

Dropvisning01

Dropvisning02

Dropvisning03

Klik på Administration - Opsætning -  Systemindstillinger, søg eller find option 11203  "Grafiskvisning, Drop visning af chauffør- og vognliste" og skift værdien til 1 (0 slår funktionen fra).