27. april 2016

Fakturerings billede med farvekoder

Når man fakturere og f.eks. vil lave en samlet faktura (eller enkelte), så er der nu forskellige farvekoder og et link direkte til den enkelte ordre:

Farvekoder10

Vi vil gerne gøre et evt. potentielt problem mere syneligt for disponenten og "bremse" f.eks. at en nul faktura bliver sendt videre i systemet. Vi håber dette overblik vil kunne hjælpe disponenterne yderlige til egen kontrol og forhåbentlig fange nogle uhensigtsmæssige fejl inden de bliver et problem. 

  • Hvid (normal): ingen bemærkning, vi forventer turen er ok (beløb større end 0).
  • Blå: beløb er nul, her skal der tages stilling til om dette er bevidst eller om der er tale om en fejl (beløb ligmed 0).
  • Orange: Kreditnota (beløb er mindre end 0) 
  • Rød: Manglende faktura linjer

Note:

Hvis du holder musen over den enkelte tur linje, så kan du se farve kodens betydning f.eks. ved blå farve "Tur X mangler pris". Når du klikke ok for at fakturer, så er den tidligere info. boks udvidet med yderligere informationer, som du skal være opmærksom på f.eks. i overstående eksempel så er det faktiske næsten alle ture der ikke har fået angivet en pris.

 

r2pTracking ApS
Livøvej 23
8800 Viborg, Danmark
Tlf. +45 70 200 698
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".