9. marts 2016

Udregn km og tid i turindskrivningen

Du kan få udregnet turlængde og tid i turindskrivning. Klik på Administration - Opsætning - Systemindstillinger, find option 11136 "Udregn km/tid på turindskrivning" og tilføj værdien 1 for at slå funktionen til.

kmtid01

Det er vigtig at du også har felterne:

• KM
  • Tid

Hvis felterne mangler, så skal de tilføjes under Administration -  Opsætning - Ændre viste felter, klik på Turindskrivning og valg Administration standard eller de egen bruger hvis du tidligere har lavet en special opsætning.

Bemærk venligst at alle adresser skal være geokodet (have det grønne V) for at få det bedste resultat. Resultatet kun er vejledende og tiltænkt, som en ekstra hjælp til brugeren.