7. marts 2016

Oversigt af Support forbrug

Du kan i webTour se en oversigt af jeres nuværende eller tidligere support forbrug. Hold musen over Administration og vælg Support forbrug:

Support01

I oversigten kan du se følgende:

• Nomineret tid (support tid pr. mdr.)
  • Nuværende forbrug (forbrug af tid i den indeværende måned)
  • Tabel med: dato, tidsforbrug og hændelse
  • Udskrifter

Support02

Hvis du vil se forbrug af tid fra f.eks. sidste måned, så skal du klikke på Udskrifter og vælge udskriften Support forbrug.

Bemærk venligst at et evt. overforbrug i forhold til den nominerede support tid afregnes efter gældende support takster. Support tiden kan ikke opspares og forbruget vil blive nulstillet ved månedskiftet.