9. marts 2016

Grøn Carne - Kørsels blad

I webTour kan du udskrive Kørselsblad (Grøn Carné), som en ekstra hjælp når du køre i udlandet. For at benytte denne funktion, så skal du klikke på Administration - Opsætning - Systemindstillinger og slå option 11023 "Udskriv Kørselsblad (Grøn Carné)" til med værdien 1.

Under Kørsler får du nu et nyt ikon:

kb01

Klik på denne for at lavet et nyt Kørsels blad til en tur:

kb02

• Tur ID: udfyld tur nr. på kørslen (skal udfyldes)
  • Automatisk udfyldning af data (valgfri, henter relevante oplsyninger fra turen og udfylder disse)
  • Benyt baggrundsfarve (valgfri, den grønne carné farve tilføjes baggrunden)
  • Benyt ekstra noter (valgfri, der tilføjes endnu en side med ekstra noter til kørslen)

Klik på det grønne ikon for at generer dokumentet og komme til følgende billede:

kb03

Felterne kan udfyldes direkte i webTour og når du er færdig, så kan dokumentet printes eller findes frem igen i arkivet til senere brug eller dokumentation.