9. januar 2016

Nulstil søgningen

Funktionen "Nulstil søgning" er en meget simpel ny standard, som fortæller brugeren af de arbejder på data der er afgrænset i forhold til den søgning de tidligere har lavet:

Nulstil søgning

Hvis man klikker på denne bjælke, så nulstilles søgningen og man går tilbage til den normale visning.

r2pTracking ApS
Livøvej 23
8800 Viborg, Danmark
Tlf. +45 70 200 698
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".