22. januar 2016

Displays i webTour: Visning på storskærm

Displays i webTour giver dig mulighed for f.eks. at få vist grafiskvisning eller ændrings oversigt på b/e behov på en storskærm. Det kan f.eks. være i frokost stuen, kørsels kontoret eller andet sted, hvor man ønsker at få et hurtigt fælles overblik af et specifikt område i webTour.

Displays giver dig mulighed for at opsætte hvilket område du vil have vist på en storskærm.

Klik på administration - opsætning -   systemindstillinger, find option 11129 "Brug displays til at vise informationer" og tilføj værdien 1.

Typisk vil man starte med at oprette en ny administrator bruger, der f.eks. hedder Monitor. Denne bruger vil man logge ind med og "aktivere" hvilken visning man ønsker at have op på storskærmen.

Når brugeren er oprettet, så kan man under administration - opsætning - displays, oprette den visning man har behov for:

Display oversigt

display opsætning

Under fanen "Generelt" opsættes de alm. indstillinger og der hvor det bliver interessant er i fanen "URLs", hvor man skal tilføje URLen til den side, som man ønsker der skal være vist i dette display.

Note: Hvis man er i tvivl, så er man altid velkommen til at kontakte support afdelingen.

Hvis man ønsker at få en displaybox, så kan vi levere denne for 2.000 DKK ekskl. moms.
(Hjælp til opsætning er ikke inkluderet i denne pris og hvis nødvendig, så afregnes der efter gældende support takster).
Kontakt venligst os for mere information om dine muligheder og behov.