19. januar 2016

B/E måneds skema

Måneds kalenderen er en ny funktion i b/e modulet. Kalenderen skal lette opsætningen og planlægningsdelen i forhold til at en bruger skal køres "til og fra en instution".

Kalenderen kan findes på den enkelte bruger:

Måned kalender

Herefter vælges den måned, som man vil arbejde på:

Måneds kalender vælg

I får nu en oversigt "Kalender" over den valgte måned, for den enkelte bruger. Til og fra på de enkelte dage udfyldes med brugerens kørsel behov til og fra institutionen og systemet opretter/gemmer automatiske kørselsbehovet når alle de påkrævede felter er udfyldt.

Måneds kalender indtastning

I bunden af månedsvisningen, kan den pågældende måned udskrives hvis man har behov for dette.

Pris

Denne funktion er et tilkøb til b/e modulet og koster 5000 DKK ekskl. moms.

Kontakt os hvis du har interesseret i at prøve funktionen gratis i en måned.