Kurser

Er der medarbejdere i din virksomhed, der trænger til en introduktion- eller måske bare en brush-up session i brugen af webTour? - eller har I fået nye medarbejdere der skal sættes grundigt ind i anvendelsen af webTour?

Så kan det være, at du eller i med fordel deltager på en af vores nye undervisningsworkshops, så I sikrer at webTour giver det største og mest optimale udbytte i din virksomhed.

Undervisning i webTour

Det er vigtigt for TechHouse.dk, at vores kunder får det optimale ud af webTour og forstår at bruge alle de forskellige funktioner der er til rådighed til fulde. Det vil vi rigtig gerne bidrage til, således din virksomhed kommer til at opnå en optimal brug af alle webTours funktioner og dermed også opnår den højest tænkelige besparelse i din organisation.

Derfor tilbyder TechHouse.dk  både reelle undervisningsforløb i brugen af webTour, som forskellige brush-up kurser for at sikre, at alle de personer der arbejder med disponering og planlægning er toptunet i brugen af webTours forskellige funktioner.

Vi tilbyder både undervisningsworkshops (se nedenfor) og skræddersyede kurser (se nederst på siden).

Undervisningsworkshop

Vi har udviklet en tilgang til undervisningen, der både sætter brugerne i centrum og klæder dem rigtigt godt på til at varetage den daglige disponering og planlægning i webTour.

En undervisningsworkshop varer ca. 2 timer, hvor de første 1,5 timer er en gennemgang af webTour og den sidste halve time er afsat til at gå i dybden med deltagernes ønsker og behov. Det giver en god og generel indføring i webTour og vi tilpasser naturligvis undervisningen til deltagernes niveau og vi sætter stor ære i, at alle deltagere får de rigtige kompetencer med hjem i tasken.

Workshopsene afholdes i Ringsted og deltagerne skal selv medbringe en bærbar computer til brug i undervisningen. Pris er pr. deltagere er 950 kr. (ekskl. moms og uden forplejning) og der er plads til max. fire deltagere på hver undervisningsworkshop.

Hvis du er interesseret i deltage eller har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på
tlf. 70 200 698 eller e-mail info@webTour.dk.

Skræddersyede kurser

TechHouse.dk afholder gerne kurser, der er skræddersyet til din virksomhed. Disse kurser er specielt velegnet til nye medarbejder, der hurtigt skal indføres i webTour. Ønsker du at høre mere om vores kunde tilpassede kurser, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 32 222 333 eller e-mail info@webTour.dk.

 

 

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".