Brugervejledning

På denne guide kan du se en vejledning til hvordan du nemt kan bruge webTour. Du kan gå til vejledningen ved at klikke på menupunkter til højre på denne side eller klikke her for at hente vores manualer og bruchurer som pdf.

Vi sørger løbende for at vedligeholde og opdatere webTour. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, så modtager du automatisk besked pr. e-mail når vi udgiver en ny version af webTour.

Bedste hilsner

webTour