26. januar 2016

TechHouse.dk bliver en del af r2p Gruppen

IT-software firma i Ringsted komplementerer r2p produktportefølje

Overdragelse af TechHouse.dk

Direktør Bjarne Nielsen, r2pTracking, Softwareudviklingsdirektør Thomas Bøge, TechHouse.dk A/S og direktør Ulrik Rasmussen, r2p Group, ønsker hinanden tillykke med overtagelsen.

r2p Gruppen præsenterer den vellykkede overtagelse af TechHouse.dk A/S. r2p's danske datterselskab r2p Holding ApS har i fredagsovertaget it-softwarehuset. TechHouse.dk A/S er en innovativ virksomhed, som bl.a. har leveret softwareløsninger inden forflådestyring siden 2002. Bedre nyttevirkning af køretøjer, optimerede ruter, disponeringsværktøj og fakturering er kernefunktioni WebTour løsningen, som TechHouse.dk A/S tilbyder. Det nye datterselskab er placeret i Ringsted på Sjælland og tilfører 29 årserfaring med udvikling af planlægnings-software.

Med denne overtagelse er løsningen, som tilbydes inden for bus- og togsegmentet, udvidet væsentligt. Den vil give fleksibleløsninger inden for både sikkerhed og økonomi. Fremadrettet tilbyder r2p Gruppen, ud over mobil CCTV og omfattende flådestyring,nu også solide værktøjer til planlægning og disponering. Den udvidede produktportefølje tilbyder vores fælles kunderen perfekt synergi i en kombination af historik, realtid og planlægningsdata.

Ulrik Rasmussen, direktør hos r2p, annoncerede: "Vi er glade for at få webTour teamet med om bord. webTour teamet bringeren rigdom af erfaringer fra området for planlægning og disponering. Synergien mellem r2p og webTour vil tydeligt styrke helegruppens kernekompetencer og støtte virksomhedens næste skridt i udviklingen."

"Det er med glæde, at TechHouse.dk A/S og webTour nu er solgt til r2p Group", udtaler Thomas Bøge og fortsætter, "Med salgetsikrer vi vores kunder, deres data og den fortsatte udvikling i en tæt forbindelse til telemetrien og det internationale marked". Thomas Bøge vil fortsætte som softwareudviklingsdirektør, og alle nuværende medarbejdere vil ligeledes være at finde påadressen i Ringsted.

Den hurtigt voksende r2p Gruppe med hovedkvarter i Flensborg, Tyskland, arbejder internationalt i 27 lande med datterselskaberi Danmark og Brasilien. Gruppen har et tæt samarbejde med en partnervirksomhed i Taiwan, et salgskontor i UK og en lokalproduktion i Indien.

Som markedsleder udvikler og distribuerer vi software og hardware til tog, busser og andre køretøjer. Vi tilbyder desuden voresmobil CCTV og telemetriske løsninger med stort engagement.
Vores erfarne svenske investor Alder AB, der har investeringer for mere end 110 millioner Euro, støtter fuldt ud vores mission.

r2pTracking ApS
Livøvej 23
8800 Viborg, Danmark
Tlf. +45 70 200 698
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".