29. august 2014

Transport Øst

Worldtrack _logoTechHouse.dk, deltager også på Transport Øst messen i dagene 6. og 7. september.

Du finder os på World Track og TomTom standen, som begge er vores samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om World Tracks produkter på:

www.worldtrack-dk.com
 


Endvidere kan du læse om det "Mobile supermarked" her:

Worldtrack leverer en række forskellige overvågningsløsninger til transportbranchen og oplever god vækst for tiden - ikke mindst i kraft af et velfungerende samarbejde med TomTom, hvor Worldtrack for nylig er blevet "guldpartner" som følge af et stigende salg.

»Vi har oplevet en kæmpe vækst, og kombinationen af TomTom og Worldtrack har vist sig at være helt perfekt, fordi vi dækker hinanden godt ind og leverer en komplet gps- og overvågningsløsning til transportfirmaerne,« siger Brian Clemens fra det danske Worldtrack.

På Transport Øst er Worldtrack også repræsenteret med en stand, hvor man kan lære om de efterhånden mange forskellige løsninger, som firmaet kan tilbyde transportbranchen.

»Vi er blevet et mobilt supermarked, hvor vi har tilpasset alle mulige løsninger til lastbiler og trailere. Og så har vi også selv udviklet en del, der er målrettet til tungvognstrafik,« fortæller Brian Clemens.

Worldtrack samarbejder også med TechHouse.dk a/s, som har udviklet produktet "webTacho" - og TechHouse.dk deltager derfor også på standen hos Worldtrack på Transport Øst.

»Sammen kan vi tilbyde transportbranchen nogle af de mest dynamiske løsninger, der sikrer den enkelte vognmand mod de udfordringer, som han oplever som bøvlet at arbejde med i hverdagen,« afslutter Brian Clemens.

Vi ses på messen.

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".