28. maj 2014

Køre- og hviletidsregler: Sådan bliver I bedste venner...

Mange vognmænd og chauffører efterspørger en brugervenlig løsning, der kan minimere risikoen for, at de overtræder køre- og hviletidsreglerne. Virksomheden TechHouse.dk a/s lancerer nu programmet "webTacho", der kan integreres med TomTom WEBFLEET.

København, den 28. maj 2014- TechHouse.dk a/s har i samarbejde med TomTom Telematics udviklet det webbaseret værktøj webTacho, der holder styr på køre- og hviletid og henter data fra TomTom WEBFLEET.

"webTacho hjælper chauffører og vognmænd med at undgå bøder og dårlig samvittighed. Applikationen giver nemlig et præcist overblik over, hvor lang tid chaufførerne har kørt, og hvornår det igen er tid til en velfortjent kaffepause," siger Nordisk Key Account Manager Charlotte Schönemann-Paul, TomTom Telematics.

Ude i vognen kan chaufføren følge med i sine køre- og hviletidsdata direkte på TomTom-GPS'en. Han har også mulighed for at se informationerne på sin smartphone eller tablet.

"På GPS'en eller den mobile enhed kan chaufføren se en grøn, gul eller rød markering. Rød markerer, at han ikke har mere tid tilbage og grøn, at der er god tid at køre i. Ved skift fra grøn til gul kommer der automatisk en besked op på skærmen, der fortæller, at der ikke er meget tid tilbage," siger direktør Thomas Bøge, TechHouse.dk a/s.

Rolig kaffepause og sortere bundlinje
Der er klare fordele at høste ved at investere i webTacho for danske transportvirksomheder. webTacho sikrer optimal udnyttelse af tiden og dermed i sidste ende også hurtigere varelevering til kunden. Samtidig er den med til at give chaufførerne bedre arbejdsvilkår, da de får et klart overblik over, hvornår der skal holdes pause, og hvornår de kan køre.

"Vi har igennem længere tid drøftet mulighederne for at udvikle produkter, der kan lette hverdagen og højne indtjeningen for TomTom-kunder. TomTom har en rigtig god API, der er let at hente informationer fra, og den har de åbnet for partnerne. Vi forventer, at præsentere markedet for flere nye spændende integrerbare løsninger inden længe," siger direktør Thomas Bøge, TechHouse.dk a/s.  

Hos TomTom er der også stor tilfredshed med den nye løsning, der er kommet på markedet efter TomTom sidste år præsenterede partnerprogrammet '.connect'.

"webTacho er en af de mange integrerbare applikationer, der er udviklet, efter vi åbnede vores API og opfordrede partnerne til at udvikle nye løsninger, der kan udvikle TomTom-brugernes driftseffektivitet," siger Charlotte Schönemann- Paul, TomTom Telematics.

Certified _partner _tomtom

Om webTacho og webTour
Løsningen er udviklet af den certificerede TomTom-partner TechHouse.dk a/s og giver let adgang til oplysninger om køre- og hviletid fra virksomhedens vognpark. webTacho kan integreres med applikationen webTour og TomTom WEBFLEET. webTour er et disponerings- og planlægningsværktøjet med flere forskellige moduler, der kan tilkobles efter forretningsbehov. Løsningen kan også integreres direkte med TomTom GPS-løsninger og med økonomiprogrammer som C5, Navision og e-conomic.

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".