16. september 2013

Bruger / Elev (OST kørsler)

Vi har nu udarbejdet en ny kortfunktion der gør, at du kan se dine ruter og de tilknyttede borgere på en kortoversigt. Det er muligt direkte fra kortet - at flytte borgerne fra en tur til en anden.

Kortet giver dig et godt overblik over dine planlagte ruter, og du kan hurtigt foretage ændringer direkte på kortet, direkte på en rute.

Du finder funktionen under menupunktet "kørsler" - og gå så helt ned i bunden af drop down menuen - og vælg punktet "Bruger / Elev kort". Vælg tidspunktet 00:00 i det øverste felt, og tidspunktet 23:59 i det nederste felt - tryk på "søg" - og der kommer så to demo ruter frem. Set flueben i den ene rute, og denne vises på kortet. Klik ruterne til og fra, og vælg dermed hvor mange ruter du vil se på én og samme gang.

Det er også muligt at se "ikke tildelte", som er borgere der ikke er tildelt en rute. Når denne funktion påvirkes, vil man få et RØD pil anvisning på hvor borgeren skal hentes, og så kan man hurtigt se, hvilken rute man i forvejen har som kører forbi denne borger.

BEkort

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".