8. november 2012

webTour på Danske Busvognmænd´s årsmøde

I weekenden den 9. - 11. november, afholder Danske Busvognmænd deres årsmøde, og der vil du også kunne finde menneskerne
bag "webTour"

Der er som vanligt et "udstiller telt", og der finder du TechHouse.dk a/s medarbejdere på stand nr. 001 - og vi kan alle hjælpe dig med god information om, hvad webTour kan gøre for dig og din forretning - så kig forbi.

Konkurrence:

På vores stand, vil du også have mulighed for at vinde en tur i luftballon, en whiskey- eller en øl smagning - hvis du altså lige kan svare rigtigt på det stillede spørgsmål på vores lille flyer, som "Marc" og "Maria" omdeler til de deltagende på messen.

Vinderne bliver udtrukket på vores stand 001 kl. 15.30 - og man SKAL være tilstede på udtrækningstidspunktet - hvis man vil være sikker på at vinde. Er de udtrukne vindere ikke tilstede, vil der på standen blive udtrukket en anden vinder.

Gevinsterne vil blive uddelt til de fremmødte.

Sammen med ProTracking.dk - har vi på de seneste udsendt et brev til samtlige medlemmer af Danske Busvognmænd - under overskriftet:

"Vil du leje med os?"

Det har vi gjort fordi at vise, at gennem samarbejdet mellem ProTracking og webTour - kan vores kunder opnå en rigtig god måde at komme i gang med brugen af vores produkter, idet nu er muligt, at leje både en webTour som en ProTracking løsning uanset hvem af os du henvender dig til.

Vores samarbejde har gjort, at flere af vores kunder opnår større besparelser ved at gøre brug af de integrationsmuligheder som vores fælles løsninger bidrager til det, og det giver klart bedre bundlinie og bedre overblik i din hverdag.

Så kig forbi vores stande og slå to fluer med et smæk - book et møde med os begge på en og samme gang - eller klik dig ind på dette link og gør det nu!:

 

 

 

Vel mødt på messen - vi glæder os til at se dig.

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".