12. oktober 2012

webTour har fået et Advisory Board...

Advisory Board

Det er med stolthed i stemmen, at TechHouse.dk, som står bag webTour og webTour Transport, nu har nedsat et Advisory Board, som har til opgave at hjælpe bestyrelsen og ledelsen i TechHouse.dk til, at prioriterer og fokuserer på de forhold som boardmemberne finder vigtigst for brugerne af webTour lige i øjeblikket.

Deres tilbagemeldinger til TechHouse.dk er overordentlige vigtige for webTour´s fortsatte gode udvikling.

Det er tanken, at boardmemberne løbende udskifter sig selv, således vi hele tiden har de bedst repræsenterede boardmembers nedsat i vores Advisory Board.

Vi er fantastisk glade for, at vores kunder vil bruge deres fritid med at sikre, at webTour hele tiden er på forkant med de udfordrninger du som vognmand møder i din hverdag. På den måde sikrer vi også dig som kunde, at du ved at have et langt bedre overblik af din virksomhed gennem webTour, også har alle mulighederne for at kunne vurdere din indtjeningsevne idet din drift er optimeret så langt det er muligt i nuet, og dermed vil stå stærkere i en tilbudsgivning overfor dine egne potentielle kundemuligheder.

Specielt ved dagcenter-, handicap-, skole- og specialkørsler - kan webTour hjælpe den enkelte vognmand i busbranchen til - at få et rigtigt godt overblik af kørselsbehovet - og dermed opnå den mest optimale udførelse af kørsler - således det også bidrager postitivt for miljøet fordi man kører i færre vogne, kører færre kilometer og bruger mindre diesel. Det er både billigere og langt mere miljø orienteret.

Lige nu er boardmemberne følgende personer:

Ronny, Brande Buslinier

Jan, PP Busselskab

Bjarne, Strøby Turist

Hans, Salgschef for TechHouse.dk og webTour.dk

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".