28. februar 2012

Ny artikel om techHouse.dk i Bus Magasinet

TechHouse.dk, som er virksomheden bag webTour, er  igen omtalt Danske Busvognmænds medlemsblad Bus Magasinet (Februar 2012). Artiklen handler om en løsning, som vi har lavet for Vedde Turistfart, og har overskriften "Internettet handler om at gøre god forretning". 

Her er et uddrag fra artiklen:

Internettet handler om at gøre god forretning

I dag handler internettet mindre om flotte hjemmesider, gode tekster og lækre billeder. I stedet handler det om at gøre god forretning ved at skabe værdi for kunderne og minimere virksomhedens omkostninger. Det er netop disse tanker, der ligger bag Vedde Turistfarts nye koncept www.indkøbstur.dk.

Der er ingen tvivl om, at internettet er kommet for at blive. De nyeste tal fra Danmarks Statistisk viser, at tre ud af fire danskere handler på nettet, hvilket svarer til omkring 3 mio. danskere. Særligt er danskerne glade for at bruge nettet i forbindelse med rejser. 60% af de handlende betaler for overnatning i forbindelse med rejser og 55% bruger nettet i forbindelse med køb af andre rejseprodukter.

Men hvordan skal man som busvognmand forholde sig til internettet? Med udgangspunkt i Vedde Turistfarts nye hjemmeside www.indkøbstur.dk vil denne artikel give et bud på dette.

 

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".