10. januar 2012

Stor flot artikel om webTour i Bus Magasinet

Der er en stor flot artikel om webTour i den seneste udgave af Danske Busvognmænds medlemsblad Bus Magasinet (Januar 2012). Artiklen handler om webTours rolle i Midtbus Jyllands kraftige vækst, og har overskriften "Ro i maven blev til vækst". 

Her er et uddrag fra artiklen:

Ro i maven blev til vækst

Midtbus Jylland skiftede sine Maylandkalendere, gule sedler og Excelark ud med et professionelt disponeringsværktøj. Det var med til at bane vejen for den kraftige vækst, som virksomheden har oplevet det seneste år.

For et års tid siden valgte Midtbus Jylland at bruge disponeringsværktøjet webTour i den daglige planlægning. Det har givet virksomheden et helt andet ?ow i deres arbejdsgange, og for disponenten Michael Højgaard betyder det først og fremmest et større overblik og mere ro i dagligdagen: 

- For os handler webTour om overblik. Vi har fået et redskab, der giver overblik og ro i maven. Vi har ikke de samme uheldige situationer som tidligere. Vi har overblik over kørslerne, chaufførerne, vogne og ikke mindst, om vi har fået faktureret alle turene. Der er styr på tingene, og det giver en rar fornemmelse, siger Michael Højgaard med et tilfredst smil. 

 

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".