26. januar 2012

Årets første release med mange nye funktioner

Så kom årets første release, som indeholder en række nye funktioner i webTour. Læs mere om disse funktioner nedenfor. God fornøjelse.

 

Ændring af max. hastighed i rutevejledning

I webTour er det muligt at bruge rutevejledningen fra Google Maps til at beregne køretiden for en tur. Nu er det muligt at ændre max. hastigheden. For at gøre rutevejledningens køretid mere realistisk for vogne med begrænset max. hastighed, har vi gjort det muligt at ændre max. hastigheden for rutevejledning. Ønsker du at ændre denne indstilling (11053 Max km/time ved kørsel), kan du læse mere her.

 

Gule indskrivningsfelter i kørselsindskrivning

Ved oprettelse af ny tur er der en række felter, som skal udfyldes. Disse felter vil fremover være gule indtil disse felter ikke længere kan ændres - dvs. indtil en tur f.eks. er kørt, slettet, mm.

 

Indskrivning af datoer er mere "flydende"

Vi har skabt et bedre flow ved indskrivning af datoer, som gerne skulle gøre det nemmere og hurtigere at skrive eller rette datoer på ture.

 

Fremover vil frigivelse af ture ske ud fra "Start tid garage"

Såfremt at feltet "Start tid garage" er udfyldt vil en tur fremover blive frigivet ud fra det tidspunkt som er angivet heri, når en hel dag frigives. F.eks. hvis en tur skal køre fra garage den 9. februar, men selve turen først starter den 10. februar, vil turen blive frigivet, når den 9. februar bliver frigivet.

 

Importere ture ind i webTour

Det er nu muligt at importere ture ind i webTour via en CSV (semikolonsepareret) fil. Læs mere her.

 

Gensende en faktura via email

Du kan gensende en faktura til kundens angivede mailadresse. Du skal blot gå ind på turen og klikke på knappen "Udskriv faktura". Herefter vil fakturaen blive gensendt kundens mailadresse.

 

Fed klokkeslæt i kørselsoversigt

For at få et bedre overblik i kørselsoversigten er det nu muligt at gøre klokkeslæt i start- og sluttid "fede". Ønsker du at ændre denne indstilling (11051 Vis tid med fed i oversigt), kan du læse mere her.

 

"Log out" ved inaktivitet

Det er muligt at ændre, hvor lang tid der skal gå før brugere bliver logget af webTour ved inaktivitet. Ønsker du at ændre denne indstilling (11006 Timeout tiden i minutter), kan du læse mere her.

 

Nyt felt til turindskrivning: Varenummer

Når webTour bruges som bogføringsgrundlag, bliver en tur automatisk bogført på det kontonummer, som den valgte turtype er sat op til. F.eks. hvis turtype Timekørsel er sat op til at blive bogført på konto 1034, vil alle timekørsler som standard bogføres på konto 1034. Hvis kontonummeret skal ændres, kan enten turs kontonummer manuelt ændres på turens fakturalinjer, eller bruge det nye felt "Varenummer" i turindskrivning. Hvis man vælger et varenummer, vil dette varenummers kontonummer overskrive turtypens kontonummer. F.eks. hvis en Timekørsel normalt bliver bogført på konto 1034, og man vælger et varenummer f.eks. EkspresKørsel der er sat op til konto 1038, vil turen blive bogført på konto 1038. Læs mere her.

 

Kopiér en hel dag

Det er nu muligt at kopiere flere ture på en gang i kørselsoversigten. Man sætter flueben ved de ture som skal kopieres, og herefter klikker på knap copy (Kopi af en tur), hvorefter det er muligt at angive hvilken dag turen skal kopieres til. Herefter er turen kopieret den angivet dag.

 

Grafisk - Visning af vogne

Der er kommet tre nye genveje under kørsler i den øverste menulinje. Den første genvej under køsler hedder "Grafisk - Visning af vogne", som åbner "grafisk visning af vogne". Dvs. man slipper for at klikke på "vogn visning" i grafisk visning.

 

Grafisk i nyt vindue - Opdateres automatisk

Den anden genvej under kørsler i den øverste menulinje hedder "Grafisk i nyt vindue - Opdateres automatisk", som åbner et nyt vindue med grafisk visning, hvor ændringer, der er foretaget af andre brugere vises  i samme øjeblik som ændret er sket.

 

Oversigtskort - Hvor er vognene

Den tredje genvej under kørsler i den øverste menulinje hedder "Oversigtskort - Hvor er vognene", som åbner et nyt vindue med et kort, der viser, hvor de vogne, som har GPS tracking i webTour via ProTracking eller m-Tec, befinder sig i verdenen.

Samtidig er der også kommet et kort for den enkelte vogn, som du finder på en ny fane "GPS" under vognens administrationsside: Administration > Opsætning > Vogne > "Vognens navn".

 

Mulighed for at få grafisk visning som standard

Det er nu muligt at få grafisk visning som standard start side i stedet for kørselsoversigten. Ønsker du at ændre denne indstilling (11048 Turoversigt vises som), kan du læse mere her.

 

Ønsker du en endnu hurtigere webTour?

Hvis man ønsker at webTour skal virke end hurtigere, så anbefaler vi dig at bruge en af følgende browser til webTour:

Google Chrome, som kan hentes her.

Firefox, som hentes her.

Hvis du ønsker at skifte browser, skal du downloade en af browserne og dobbelt klikke på den hentede fil for at installere den. Følg herefter guiden som vises.

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".