5. december 2011

Stor interesse for vores nye Bruger/Elev modul

På messen ved Danske Busvognmænds Årsmøde lancerede vi et nyt modul, der er skræddersyet til at tage højde for de udfordringer, som gør både special- og handicapkørsel, samt skole- og dagcenterkørsel bøvlet.

Både på messen og efterfølgende har der været stor interesse for modulet, og hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker du at få en præsentation af, hvordan modulet virker, er du altid velkommen til at kontakte techhouse.dk på enten telefon 57 610 611 eller mail webtour@techhouse.dk.

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".