24. maj 2011

Ny ansvarlig for salg af webTour

Hans har været ansat i TechHouse.dk siden januar 2011 og har arbejdet med salg af vores forskellige webløsninger, bl.a. webTour. Fremover bliver Hans også ansvarlig for salg af webTour og vil i nærmeste fremtid følge op på eventuelle aftaler, der er indgået af Richardt.

Hans har gennem de seneste 10 år drevet sin egen webvirksomhed og har tillige mange års ledelseserfaring fra forskellige leder- og chefstillinger. I det hele taget er Hans et meget venligt og kompetent menneske, hvorfor du vil være i trygge hænder.

r2pTracking ApS
Nørregade 13, 2. sal
4100 Ringsted, Danmark
Tlf. +45 32 222 333
Email: support@webtour.dk
"webTour.dk er 100 % ejet af r2p Gruppen, som samarbejder direkte med brugerne om den videre udvikling af disponeringsværktøjet webTour".